Värmepumpar i Stockholm

Värmepumpar

Vi installerar moderna värmepumpar i fastigheter och villor. Minska dina uppvärmningskostnader och få ett behagligt inomhusklimat med den senaste tekniken inom branschen. Alla våra anläggningar levereras av marknadsledande leverantörer, med minsta möjliga energiförbrukning, vilket är nyckelordet i vårt arbete.

Minska uppvärmningskostnaderna med ny värmepump

Allklimat är specialiserade på att installera värmepumpar i olika former. Bergvärmepump, från luftvärmepump, luft/vatten, luft/luft, sjövärme eller jordvärme, vi installerar värmepumpar efter dina önskemål och förutsättningar. Vi har utfört ett stort antal större värmepumpslösningar i allt från villor till stora fastigheter i Stockholms innerstad.

Senaste tekniken inom såväl energibesparing som miljö

Vi samarbetar med några av marknadens ledande tillverkare och kan erbjuda dig den senaste tekniken inom energibesparing och miljö. Vi gör allt från mätningar med behovsanalyser till kompletta installationer och service. Vi har mer än 30 års erfarenhet av branschen och konstruerar själva våra lösningar efter våra kunders önskemål. Samtliga installationsarbeten utför vi själva med antingen egen personal eller med hjälp av erfarna underleverantörer. Allklimat är en samarbetspartner som ansvarar för alla moment såsom VVS, el, ventilation, köldmediearbeten samt styr och regler.

Vi har en gedigen referenslista med många nöjda kunder som kan intyga att vi har levererat vad vi har lovat, det vill säga besparingar som övergår deras förväntningar.

Mitsubishi Värmepumpar

Mitsubishi har några av marknadens tystaste värmepumpar, snyggt designade med många placeringsmöjligheter. Med japansk kvalitet kommer våra värmepumpar att spara in på dina uppvärmningskostnader varje år. Värmepumpar från Mitsubishi Electric är ett smart val för dig som vill sänka din elräkning.

Vi har bland annat dessa modeller från Mitsubishi:

  • Kirigamine
  • Msz-sf
  • Sez-kd
  • Slz-ka
  • Ecodan

Daikin Värmepumpar


Med en av Daikins luft/luftvärmepumpar kan du sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt samtidigt som ditt inomhusklimat blir bättre. Daikins nya serie luft/luftvärmepumpar använder det miljövänliga köldmediet R32, har mycket bra verkningsgrad och energiklass upp till A+++. Kontakta oss så kommer vi kostnadsfritt till dig och tittar på en lösning som passar dina behov. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Vi har hela Daikins program bland annat:

  • Bergvärme
  • Luft vatten
  • Caldo XRH
  • Solo med R32

Vi har även värmepumpar från till exempel Samsung, Panasonic, Nibe och Thermia.