Kylaggregat Stockholm

befuktning

Från små portabla kylaggregat till fastighetslösningar, vi hjälper er med ert behov av kyla. Hos oss kan du hyra allt från små mobila aggregat till kompletta anläggningar för industri, kontor och butiksmiljöer. Eller varför inte investera i aircondition hemma eller ett kylaggregat till vinkällaren eller kylrummet?

Energieffektiva lösningar för ditt behov

Allklimat är specialiserade på att ta fram lösningar för ditt behov. Allt från standardlösningar till kundanpassade lösningar inom alla områden såsom lägenheter, villor, fastigheter, butiker, kontor, livsmedel och industri. Vi kommer kostnadsfritt ut till dig för att skapa en offert utifrån dina specifika önskemål och behov.

De lösningar som du köper av Allklimat installeras av oss eller våra underleverantörer. Vi utför allt arbete i egen regi såsom vvs, el, kylarbete och styr- och övervakningsarbete. Allklimat är certifierat för arbeten med köldmedium, vilket gör att vi kan vara din totalpartner genom hela installationen.

Alla våra lösningar är så energieffektiva som möjligt. Vi jobbar även med naturkyla då man tar tillvara på temperaturen i vår berggrund, gärna i samband med bergvärmepumpslösningar. Ett alternativ är att borra ett antal brunnar för att ta upp kylan ur berget.

Det bästa alternativet för våra kunder

Våra samarbetspartners är marknadsledande inom sina områden. Vi är inte låsta till någon leverantör utan plockar det bästa från deras produktsortiment. Alla våra lösningar går att köpa, hyra eller leasa. Kontakta oss för priser.

Kontakta oss för att hitta en lösning som passar era önskemål och förutsättningar.