Om Allklimat

Allklimat – Med inomhusmiljön i fokus

Allklimat är specialiserade på inomhusmiljö och inomhusklimat och har med än 30 års erfarenhet av branschen. Detta omfattar även data- och produktionsmiljöer. Vi kan erbjuda dig ett av marknadens bredaste produktsortiment från ledande leverantörer inom kyla, värmepumpar, luftrening och luftbefuktning.

Vårt erbjudande omfattar projektering, installation av värmepumpar och klimatanläggningar, service och finansiering samt korttidsuthyrning av samtliga produkter. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt besök där vi kan titta på lösningar utifrån dina behov och önskemål.

Service, försäkring och garanti

Vi har en egen serviceorganisation som utför reparationer, service och återkommande kontroll enligt gällande lagstiftning, svensk kylnorm och tillverkarnas drift- och skötselsanvisningar. Vi erbjuder serviceavtal med fasta priser som både omfattar jour, akutservice och löpande service enligt överenskommelse. Du kan naturligtvis också beställa service av värmepump och klimatanläggning efter behov. Vi sköter även om kontrollrapporter och kontakter med myndigheter.

Kontakta oss för mer information kring service, försäkring och våra garantier.

Allklimat i pressen

Allklimat finns med i senaste numret av Allegria
Allklimat i Hållbart Byggande
Allklimat i Metro

Snabbkontakt

Hitta till Allklimat

Allklimat 08-514 962 50 Sedelvägen 3 175 67 JÄRFÄLLA