Ventilation i Stockholm

ventilation

Frisk luft med effektiva ventilations- och klimatanläggningar

Kraven ökar på effektiva ventilations- och klimatanläggningar. Vi på Allklimat hjälper dig att ta ett helhetsgrepp. Vi har stor erfarenhet av projektering, installation och service inom el, värme, kyla och ventilation. Det gör att vi kan erbjuda helhetslösningar som tillgodoser de flesta behov.

För dig som kund betyder det trygghet, samtidigt som du sparar både tid och pengar. Vi erbjuder kompletta tjänster och lösningar inom ventilation, luftbehandling, kyla och energi för industrier, kontor, offentliga lokaler och bostäder.

Luftrening – luftrenare för alla typer av rening

Allklimat kan hjälpa dig med ditt behov av luftrening. Vi har luftrenare för alla typer av rening hemma, på kontoret, inom industrin och i produktionsmiljöer. Många av de lösningar som vi har gjort är kundanpassade med allt ifrån en luftrenare upp till flera stycken. Syftet med luftrening är att skapa en bra arbetsmiljö på arbetsplatser såsom kontor, lager, träd- och syslöjd samt butiker. Många lösningar handlar om att underlätta för människor med allergier eller sjukdomar som har olika problem i miljöer med mycket partiklar.

Vi samarbetar med ledande leverantörer inom dessa områden och jobbar uteslutande med leverantörer som har filter i sina maskiner, inte utrustningar som bara dödar lukt på olika sätt. Dessa lösningar är oftast inte miljövänliga då problemet kvarstår även om lukten försvinner. Luktdödande lösningar har vi bara i soprum och utrymmen där folk inte befinner sig, där det bara finns ett luktproblem.

Rökrening

Vi har färdiga rökrum och rökbarer och kan även skräddarsy en lösning som passar just dig oavsett om det gäller kontor, restauranger och offentliga miljöer.

Befuktning

Allklimat är specialiserade på befuktning inom bland annat industri och offentliga miljöer. Vi arbetar med marknadsledande produkter inom:
– Högtrycksbefuktning
– Ultrasonic
– Tryckluftsbefuktning
– Ånga
– Evaporativa system

Allklimat tar hela ansvaret för funktion, installation och service. Alla våra lösningar kan köpas, hyras eller leasas. Du hittar våra kontaktuppgifter här.